Árverezés
Határ a csillagos ég

További  információért kérem  töltsék ki az Online foglalást, hogy melyik napon megfelelő önöknek egy személyes találkozó az irodánkba és Mi ezt e-mailben fogjuk visszaigazolni.

Kérem vegyék figyelembe, hogy a túljelentkezés miatt nem mindig van időpont. Amennyiben nem tudjuk elfogadni az Önök foglalását akkor minden esetben felajánlunk egy másik időpontot.

A személyes adatok védelme

Honlapunkat úgy alakítottuk ki, hogy az megfeleljen a  GDPR 2018.05.25.-i jogszabályra vonatkozó tartalmi és formai egységesítési követelményeknek. Ennek során arra törekedtünk, hogy az Ön személyes adatainak kezelése csak a honlap szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges mértékben, illetve az Ön rendelkezésének megfelelően, egyúttal a hatályos törvényi rendelkezések maradéktalan betartásával történjen .

Az Ön adatait, amelyek a honlapunk látogatásával összefüggésben kerülnek kezelésünkbe, az 1100 Ariel Kft nem adja tovább, kivéve azokat az automatikusan képződő technikai adatokat, melyek a honlap látogatottsági statisztikájával kapcsolatosan az internetes szervert fizikailag üzemeltetőnél keletkeznek. 

A honlap látogatási statisztikájának rendszeres mérését a 1100 Ariel Kft maga végzi.